2011. szept. 8.

a medúzák aranyosak *w*

Yoo~

Második nap Kamakurában nem olvadtunk szét, mert a nap nagy részét a kellemesen lehűtött aquarium-ban töltöttük. :)

Előre vásárolt jegyeink voltak, így megúsztuk a hosszú sorban állást :D

Gyönyörű volt ez is *-* A tenger élővilága tényleg lenyűgöző *-*
Szundikáló polip :)
Ez két mega méretű rák volt. Nem gondoltam, hogy létezik ekkora rák o_O Kb akkorák voltak, mint egy nagy testű kutya (>.<)
Annyira cuki volt ez a cápa féleség *w* Nekem a pofijáról az "Így neveld a sárkányodat"-ból a főszereplő sárkányka jutott eszembe ^^ Csak az óriási szemek hiányoznak :D
Az imádni való pingvinek sem maradhattak ki *w*

Az egyik kedvenc részem a hatalmas aquárium volt, amiben rengeteg különféle élőlény úszkált, és időnként egy búvár is csatlakozott hozzájuk :) Az állatok már jól ismerték, tudták hogy biztosan tartogat vmi finomságot a számukra :D


A kedvenceim a medúzák és a csikóhalak voltak *-* Sajnos a csikóhalakról nem tudtam olyan fotót készíteni, amin látszik is valami, viszont a medúzácskákról igen *-* Annyira szépek szerintem, nagyon tetszettek. Be kell valljam, teljesen lenyűgöztek ^^ Voltak nagyok és egészen aprók is. Rengeteg időt eltudnék tölteni azzal, hogy csak nézem és csodálom őket.
I ♥ medúzák

A ráják is helyesek voltak, olyan alul a szájuk, mint egy mosolygós arc :3

A következő dolog, ami teljesen magával ragadott, az a delfin show volt *-*
Annyira édesek voltak *-* És teljesen összhangban az idomárukkal. Végig vidáman teljesítették a kért feladatokat, sőt még utasítás nélkül is szívesen produkálták magukat és ugrándoztak a show kezdete előtt :)
Majd elkezdődött a show. Két édes fókával indítottak, akik integetéssel köszöntötték a közönséget, majd puszit is nyomtak idomárjuk orcájára :D És természetesen a fincsi jutalom halacska sem maradhatott el :)

Majd következtek a delfinek. A kedvenc részem az volt, mikor az egyik idomár magasról fejest ugrott a medencébe, és kicsivel később egy delfin által a magasba lökve, ott szaltózva egyet került ismét a felszínre *-*
Végezetül bemutatták a delfineket, és mindegyik levágott egy ugrálós parádét, ami végig hagos "wááá~" meg "wooo~" és taps kísért a lelkes közönség részéről :)

Ezzel viszont véget ért az itt tett látogatásunk és megint csak vonatra szálltunk, hogy megkeressük és elfoglaljuk a szállásunkat, mert hogy az előző napitól eltérő helyen szálltunk meg :)

Ez most inkább fotó blogra sikeredett, de ez olyan, amit látni kell :)

つづく
vagyis folytatjuk :)

bai bai~

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése