2011. márc. 11.

Földrengés


Sziasztok!

Először is mindenki megnyugtatására: JÓLVAGYOK!
Semmi bajom az ijedtségen kívül. :)

Pát napja is volt egy földrengés, az sokkal kisebb volt, és az iskolában ért. Nagyon megijedtem akkor is, na meg a többiek is. Gyorsan ki kellett nyitni az ablakokat, és a tanárnő mondta, hogy ha erősödik, mindenki bújjon az asztalok alá. Szerencsére kb 2 perc múlva vége lett.
Kb 10 perc múlva egy termetes diák suhant lefelé a lépcsőn, amibe bele remegett kicsit az épület, és a tanárnő azt hitte, megint földrengés van, majd mikor észre vette, hogy mégsem, akkor megnyugodott: "ahh, csak egy diák!"
Hát mindenki fentergett a röhögéstől xD

Na de a mai földrengés már nem vicces :S
Kb negyed órája értem haza, épp ebédelni készültem, mikor olyan 2.40 körül elkezdett egyszer csak remegni a talpam alatt a talaj... Először azt hittem, hogy megint csak a vonat megy, de gyorsan rákellet jönnöm, hogy most egészen másról van szó...
Ayaka itthon volt, mind ketten eléggé megijedtünk, főleg mikor egyre erősödött és elkezdtek potyogni lefelé a dolgok O_O
Végül kimentünk a házból, jobbnak ítéltük úgy. Mindenki kint volt az utcán, az autók is megálltak. Ijesztő volt :S
Ayaka 300 kg-os zongorája 10 cm-rel mozdult el.
Jelenleg nem járnak a vonatok, mindenki az állomásokon ragadt, így a kávéházak tele vannak. Sok mobil se működik. Mikor mentünk vacsihoz vásárolni,az állomáson rengetegen, kiírva hogy nem járnak a vonatok, és a telefonnál hosszú sor állt :S És a boltot is bezárták.
Sokáig voltak még utórezgések, és kisebbek még most is vannak, de ezek már nem ijesztőek.
A TV folyamatosan közvetít, szörnyű :S
Remélem most már vége van...

Nem ragozom tovább, a net úgy is tömve van most vele.

Chuu~

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése