2011. jan. 10.

Sanrio Puroland

Yo!

Szombaton Ayaka, Takeshi, Chiharu és én elmentünk a Sanrio Puroland-be. Hogy mi is az? Hello Kittyről már biztos mindenki hallott. Na hát Kitty-chan a Sanrio cég leghíresebb figurája, de nincs ám egyedül, sok barátja van :) És nekik készült az a szórakoztató központ, vagy minek is nevezzem, ahol voltunk.
Délután 2 körül értünk oda.Hatalmas épület volt O_O
Nekem nagyon tetszett, már kívülről is, főleg azzal a hatalmas szivárvánnyal egyből belopta magát a szívembe :)
Majd gyors bejutás után következett az igazán izgi rész, mert hogy az impozáns épület sok szórakozási lehetőséggel várja a látogatókat.
A belseje is egészen elképesztő. Természetesen a kawaii faktor eszméletlen magasságokat súrol >.<

Épp egy zenés előadásra csöppentünk be. Nagyon aranyos volt :D Leginkább a gyerekekre van kiélezve ugye a dolog, de a felnőttek is nagyon élvezték :)
Egy video a végéről:


A műsor végeztével neki indultunk, hogy körbe nézzünk.
Rengeteg látnivaló volt. Mindenféle gyárak mesés megvalósítása, mint pl hogyan készül a cukorka :) És egy emeleten játékgépek hada várta az embert.


Hagyományos japán harang, hogy szerencséd legyen Kitty-chan kiadásban:

Étterem része is van, ahol az ételek a Sanrio figuráinak képét, formáját viselik ^^ Kawaii :D
Nyalánkság is van, ez egy kis fagyi volt My Melody formájú kis kerámia bögrécskében, ami aztán a tied maradt :)

Hamarosan megint kezdődött egy műsor, amit megnéztünk. :) Ez aznapra az utolsó műsorszám volt, már eléggé a vége fele járt a délután.
Ebben a műsorban elköszöntek a szereplők, Kitty-chan leereszkedett az égből, majd hatalmas felvonulás, lánykák karikában a magasban légtornász trükköket csináltak, nagy parádé volt :D
A műsor végeztével természetesen még nem zárt a Sanrio mókatára, továbbra is lehetett nézelődni.
Hátra volt nekünk még pl Kitty háza:

Megcsodálhattuk a fürdőszobájától kezdve a nappaliján át a hálószobájáig, minden helységet. Az ágyán a gyerekek ugrálhattak, a TVjén nézhették a meséket.
Mivel azért a mi Kitty-chanunkban japán vatta dagadozik, egy kis kulturális része is van a házikójának. Pofás kis háza van, de nekem a sok mindene közül még is csak ez tetszett a legjobban^^

Végül, ha végig nézted a házat, a kijáratnál le is fényképezkedhettél a ház lakójával, Kitty-channal :)
Nagyon aranyos volt, lelkesen markolászta az ember kezét, mat jóóól megölelgetett :)

Hamarosan a gyerekek megtáncoltatása következett egy kedves csaj vezetésével, amibe természetesen a figurák is beszálltak. Ezzel összecsődítették a népet, hogy aztán következhessen a figurákkal való fényképezkedés.
A Sanrio család népes tagjai közül a kedvenceimmel fényképezkedtünk ^^
Shirosa és Kurosa *-*

Még sétálgattunk egy kicsit bent, nézelődtünk az óriási választékkal büszkélkedhető bolt részlegen, és jó japán szokás szerint purikura készítéssel koronáztuk meg a napot :)

Ezzel véget is ért a látogatásunk Sanrio Puroland-ben :)
Kívülről megint csak le kellett fotóznom, mert kivilágítva nagyon gyönyörű volt *-* Az imádott szivárványom gyönyörű volt *-* ♥

A japánok imádnak mindent, ami kawaii, vagyis aranyos, és mivel a Kitty-család erősen ebbe a kategóriába tartozik, nagy népszerűségnek örvend :)
Fantasztikusan megcsinálták ezt a szórakoztató központot, rengeteg munka lehetett benne, de szerintem megérte, mert tele volt boldog arcokkal :)
Nagyon jól éreztem magam én is, örülök hogy ide is eljuthattam :)

A végére pedig egy hazafelé készült kép a Lawson nevű bolt hálózat egyik üzletéről, mert Massu úgy oda van érte :D
Na meg hozzá egy vicces reklám a NEWS szereplésével :D



chuu~

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése